argentinaresor

Kött i Argentina

Argentina är känt för att ha världens bästa kött. En anledning kan vara att djuren lever väldigt naturligt. Du behöver således inte vara orolig för att köttet i Argentina gör dig dålig i magen, det är nämligen väldigt ovanligt.

Hur äter man kött i Argentina?
Man behöver normalt ingen potatis eller ris till köttet i Argentina, det blir så saftigt ändå! En "ensalada mixta" (blandad sallad) kan man ha som tillbehör och en flaska rött vin såklart. Smakar himmelskt, helt klart världens bästa kött. Att priserna är 1/4 av vad det är i västeuropa får en inte heller att må dåligt!



kött och sallad i argentina

Parilla - En argentinsk klassiker. Det är flera olika typer av kött som man blandar friskt, såsom korvar, revben och grillat kött i alla varianter. Testa du också. Går på c:a 20-35 kr för ett sådant fat!

parialla - argentinsk köttbuffé

kött argentina - parilla

Prisnivå
Ska man äta på en riktigt lyxig restaurang, specialiserad på kött, så går en middag för två med vin på c:a 200-250 kr.

En enklare middag, utan vin, går på 40-80 kr för 2 personer.

Buenos Aires | Badorter | Vin | Icaqu Waterfalls | Kött | Flyg
Nattklubbar | Mar del Plata | Mendoza |


Hem
Huvudstaden
Buenos Aires
Badorter
Mar del Plata
Pinamar
Argentinsk mat
Kött och parrilla
Vin i Argentina
Mendoza vindistrikt
Sevärdheter
Iguazufallen
Ushuaia
Teater
Lake District
Nöjen i Argentina
Tango
Nattklubbar
Shopping
Transport
Flyg till Argentina
Taxi
Sidor om Argentina
Tips om Argentina
Copyright © 2006 Argentina resor - Vill ni komma i kontakt med oss, diskutera resor till Argentina,
eller kanske har du frågor om Argentina, Buenos Aires, Mar del Plata eller Mendoza?
Skicka i så fall ett e-post till info at argentinaresor.nu
Argentina Resor AB, Birger Jarlsgatan 30, 111 10 Stockholm